Des del 2010, Elitsports i la seva secció de pàdel anomenada @padel20, organitza i gestiona esdeveniments de pàdel i segueix presencialment i a les xarxes socials el pàdel professional i semiprofessional.
A través de les xarxes socials, on Elitsports @padel20 té més de 18.000 followers a twitter (@padel20) , 1.500 seguidors a facebook i més de 4.000 a instagram , donem cobertura del world padel tour a nivell professional i dels diferents tornejos de la federació catalana i d’altres a nivell semiprofessional.

ORGANITZACIÓ DE TORNEJOS @PADEL20

Elitsports @padel20 organitza i gestiona tornejos de pàdel sèniors d’un dia de durada (de 9 a 17 h fase prèvia, on cada parella juga un mínim de 5 partits i de 17 a 20 h fase final eliminatòria). Normalment els nostres tornejos es fan en dissabte i diumenge i oferim 3 categories (femenina, masculina i mixta).

Durant el dia, oferim una zona lúdica infantil per a tots els nens/es de 2 a 14 anys que vulguin gaudir d’inflables i jocs, mentre els seus pares o familiars juguen a pàdel.
Des del 2011 hem organitzat 24 tornejos amb la presència de més de 5.000 jugadors.

Elitsports @padel20 ha organitzat i col·laborat en totes les edicions del torneig Solidari de pàdel “Relats Solidaris” que compta amb la presència de periodistes, jugadors professionals, exprofessionals, directius esportius, personal esportiu, etc…