Els centres escolars són un dels espais més segurs en època de pandèmia i, per aquest motiu, elitsports ofereix l’organització d’un casal lúdic de Nadal a les instal·lacions de la vostra escola, durant els dies no festius de desembre, repartits en dues setmanes de 3 dies (del 22 al 24 de desembre) i de 4 dies (del 28 al 31 de desembre)

Tots els nostres esdeveniments en escoles es duen a terme seguint la normativa vigent en quan a higiene i seguretat. Programem i duem a terme totes les activitats en grups estables i desinfectem tot el material a utilitzar entre els diferents torns de grups.

elitsports proposa un casal diferent dels habituals. Farem esports, jocs, manualitats… però incorporem altres activitats i atraccions lúdiques per crear un esdeveniment únic: inflables, jocs gegants, minigolf, circuits de karts i tricicles, esports alternatius, brau mecànic, unicicles elèctrics, racó de manualitats, llits elàstics… tindrem un parc de Nadal a l’escola

VEURE PROPOSTA CASAL LÚDIC DE NADAL 2020

Organització del Casal:
El casal s’organitzarà en grups “bombolla” per edats. Segons el pla d’obertura progressiva, durant el Casal de Nadal (tram 3) cada grup homogeni serà de fins a 10 nens/es i disposarà del seu propi horari d’activitats, evitant la interacció entre grups.